21/02/2019
 

Dit zijn de eerste beelden van De Mol 2019

De reeks start dit jaar... zonder Mol!

Zondag 10 maart start op VIER het nieuwe seizoen van De Mol, en de eerste beelden daarvan zijn alvast te bekijken in een nieuwe trailer.

"Jij weet niets" was de boodschap waar we de laatste dagen niet langs konden kijken. De tekst verscheen op verschillende plaatsen in Vlaanderen: als boodschap in de lucht, een kruidswoordraadsel in de krant, een grote affiche tegen de boekentoren aan Ugent en op social media accounts.

Op de website jijweetniets.be werd afgeteld naar donderdag 21 februari 16u00, het moment waarop door VIER een trailer van De Mol 2019 werd vrijgegeven. Geen gewone trailer dit jaar, want hij bevat ook meteen een opvallende boodschap van presentator Gilles De Coster: Jij weet niets, maar je bent niet alleen. Voor het eerst in de geschiedenis begint het avontuur... zonder Mol! Ook De Mol weet niets.

© VIER - https://www.vier.be

Op wieisdemol.be gaan we vanaf 10 maart natuurlijk weer samen op zoek naar de saboteur onder de deelnemers. Deze eerste trailer en de opvallende onthulling van Gilles geven ons ondertussen zeker al voldoende stof tot discussie op het molforum

Website hosted by