17/02/2019
 

Jij weet niets...

stilzwijgen rond De Mol 2019 verbroken

Dat er een nieuw seizoen van De Mol zat aan te komen was al een tijdje duidelijk. Midden vorig jaar werd een oproep gelanceerd voor nieuwe kandidaten, en in december onthulde Gilles De Coster in een videoboodschap cryptisch dat de crew 'niet naar luxemburg' was getrokken voor de opnames van de nieuwe reeks. Op ons molforum werd de boodschap naar goede gewoonte aandachtig bekeken en herbekeken, en met verzamelde krachten werd al snel de echte locatie van het nieuwe seizoen ontcijferd: Vietnam!

Die locatie is zowat het enige dat tot nu toe bekend is rond De Mol 2019, maar alles wijst erop dat daar snel verandering in zal komen.

Verspreid over Vlaanderen doken de voorbije dagen namelijk verschillende aanwijzingen op rond de nieuwe reeks. Zo reed een Vietnamese tuktuk zich vast in Antwerpen, en kregen de inwoners van Sint-Gillis-Waas een verdachte folder in de bus die hen moest waarschuwen voor een mollenplaag. Ook de namen van ex-mollen verschenen de voorbije dagen opvallend veel in het straatbeeld. Op reclamepanelen in verschillende steden en gemeenten verschenen boodschappen als "Eline weet niets" of "Hugo weet niets".

Het sterke vermoeden dat dit alles de start van De Mol 2019 moest aankondigen werd zondagavond bevestigd toen op VIER volgende boodschap werd uitgezonden:

© VIER - https://www.vier.be/

"Jij weet niets" is dus de boodschap waarmee de zender duidelijk het stilzwijgen rond het nieuwe seizoen wil doorbreken. Wij noteren ook alvast donderdag 21 februari 16u00 in ons molboekje, want dat is het moment waarop we erg bijzondere informatie mogen verwachten over het nieuwe seizoen.

Laat maar komen, VIER! De fans op wieisdemol.be zijn alvast klaar voor een nieuwe zoektocht.

Website hosted by