29/04/2018

Een reeks beproevingen

Voor de kandidaten... en De Mol

Dat De Mol over een serieuze portie acteertalent moet beschikken was al langer duidelijk, maar in aflevering zes was het ook tijd om dat te bewijzen. De kandidaten kregen immers elk de kans om De Mol aan de hand van enkele experimenten op de proef te stellen.

Hete pepers, kietelen, akelige filmbeelden, een stinkbom en een mystery box vol kakkerlakken... allemaal beproevingen die de kandidaten moesten doorstaan maar waarvan De Mol gespaard zou blijven en de emotie zou moeten faken.

Hopelijk leverde het de kandidaten wat extra informatie op in hun zoektocht naar de saboteur onder hen, want zeker in deze fase van het spel kan dat het verschil betekenen tussen een rood of groen scherm. Pieter moest zich daarover deze keer alvast geen zorgen maken, want zijn geit uit de laatste opdracht leverde hem een vrijstelling op voor de eliminatie. Het bleek uiteindelijk Joke die tijdens deze test het minst correcte antwoorden wist te geven, en het spel aan het einde van aflevering zes moest verlaten.

Ook van de dierenarts uit Tielt kunnen we dus met zekerheid zeggen dat ze niet de saboteur van dienst is. Wie dan wel? Dat kan je nog steeds samen met vele andere molfans bespreken op ons molforum

Heb jij de saboteur ontmaskerd? Dan kan dat met deze frames voor je profielfoto laten weten aan alle molfans in je omgeving.

Forum - laatste updates