Aflevering 4


OPDRACHT 01: Er Zit Meer In Een Liedje Dan Je Denkt

In Buenos Aires wil presentator Gilles De Coster dat de groep twee kandidaten afvaardigt die beschikken over een goede neus. De geselecteerden mogen vervolgens de vuile was doen in het hotel. Met de rest wordt een opdracht gespeeld. Twee personen met de grootste muziekkennis trekken naar een lokaal radiostation en moeten daar hun medekandidaten naar drie locaties in de stad weten te gidsen door gebruik te maken van songs die ze zelf kunnen kiezen. In de lobby van het hotel staat een radio en voor de deur een taxi waarin de muziek zal weerklinken. Door de taxi te gebruiken, kunnen de drie volgelingen op de juiste locaties straatmuzikanten aantreffen die twee partituren bij zich hebben. Na anderhalf uur stopt de tijd en verzamelen de vijf spelers zich in een concertzaal waar een muzikant het lied van iedere gevonden partituur zal spelen. Aan de twee kandidaten die in het radiostation zaten om dan de correcte titel en uitvoerder te geven. Elk goed antwoord levert 500 euro op. Er staat dus 3000 euro op het spel.

+ €1500 Groepspot: €23000

Mogelijke sabotages:

 • Kiest Bruno wel voor de juiste liedjes om de medespelers te gidsen?
 • Waarom haalt Cathy zo snel het graf van Evita Peron aan en zorgt ze er zo twee keer voor dat ze de verkeerde kant opgaan?
 • Waarom begrijpt Hanne tot twee keer toe een verkeerd woord in een liedje en zegt ze Julio niet te hebben begrepen terwijl ze het wel duidelijk herhaald heeft?
 • Verliezen Gilles en Cathy met opzet tijd door te blijven zoeken rond de kerk?
 • Deed Bruno wel oprecht zijn best bij het herkennen van de gespeelde songs?

OPDRACHT 02: De Vuile Was

De twee spelers die de was deden in het hotel krijgen uiteraard ook een opdracht voorgeschoteld. Zij moeten de T-shirts die de kandidaten een aantal dagen geleden aanhadden tijdens een bergwandeling bij de juiste persoon weten te plaatsen. Doordat de T-shirts gelijk zijn, moeten ze voortgaan op hun reukvermogen. Na een eerste poging, krijgen ze de kans om aan hun medekandidaten te snuffelen. Maar om de 2000 euro binnen te halen dienen ze elk kledingstuk aan de juiste persoon te linken.

+ €2000 Groepspot: €25000

 

Mogelijke sabotages:

 • Zorgden Thibaud en Stijn met opzet voor verwarring met de T-shirts van Issabel en Cathy?
 • Zou de Mol met een deo zijn of haar medespelers kunnen misleiden?

OPDRACHT 03: De Gok op de Paardenrace

In de Hippodroom van La Plata krijgen de zeven spelers te horen dat ze met deze opdracht 7000 euro kunnen verdienen. Daarvoor moeten ze elk 10 vragen over bekende paarden op een laptop weten in te vullen. Elk goed antwoord is dus 100 euro waard. Maar ze kunnen er ook voor kiezen om voor een vrijstelling te gaan. Wie zich namelijk het snelst van de laptop naar de renbaan draait, krijgt het beste racepaard toegewezen. Ze moeten hun paard voor elkaar geheim houden., Gezeteld in de tribune kijken ze toe hoe de paardenrace van start gaat. De kandidaat wiens paard als eerste over de finish komt, maakt kans op de vrijstelling. Om deze te verzilveren moet deze kandidaat er echter wel voor zorgen dat hij of zij niet door zijn medespelers als winnaar wordt aangeduid. Alleen als de juiste persoon wordt gekozen, zal de vrijstelling vervallen en het geld verdiend worden.

+ €0 Groepspot: €25000

 

Mogelijke sabotages:

 • Bruno en Hanne draaien zich meteen naar de renbaan en gaan voor de vrijstelling.
 • Gilles, Stijn, Thibaud en Cathy lossen weinig vragen over de bekende paarden op.
 • Doet Cathy met opzet verdacht om ervoor te zorgen dat de anderen op haar gaan stemmen?
 • Hanne weet de vrijstelling te bemachtigen en zorgt ervoor dat er geen geld verdiend wordt.
 • Door op Issabel of Cathy te stemmen, wist de Mol dat er niets in de pot zou komen.
Poll - Wie is De Mol?
Forum - laatste updates