06/05/2018

Dit zijn de finalisten

Bahador, Lloyd en Pieter

Gilles De Coster zij het al vlak voor de eliminatie: "Het is nooit leuk om te vertrekken, maar zo vlak voor de finale is het misschien nog net iets erger dan anders". En inderdaad, een rood scherm komt in deze fase van het spel waarschijnlijk extra hard aan. Jammer dus voor Pascale die aan het einde van aflevering 7 helaas de zoektocht naar De Mol moest stopzetten.

De 45-jarige marineofficier vulde de eliminatietest blijkbaar het minst goed in. Ook het telefoonnummer dat De Mol op de molboekjes achterliet en de gefloten moltune op de voicemail konden haar niet helpen in de strijd om het finaleticket.

Door de exit van Pascale kennen we ook meteen de finalisten van De Mol 2018: Bahador, Lloyd en Pieter.
Nog even en we weten wie van deze drie met de groepspot naar huis kan, en wie van hen de saboteur van dienst blijkt te zijn.

Had jij Pascale bovenaan je lijstje met hoofdverdachten staan? Dan heb je nog tot zondag de tijd om de echte Mol te ontmaskeren... inspiratie genoeg op ons molforum

Door de vaste forumleden werd trouwens ongetwijfeld extra uitgekeken naar de voorbije aflevering. Het telefoonnummer van De Mol werd immers vorige week al met verzamelde krachten ontdekt op ons molforum, en het was afwachten of aflevering 7 meer informatie zou geven om het te linken aan De Mol

Het laatste woord is hierrond waarschijnlijk nog niet gezegd. Volg het mee in dit topic

Forum - laatste updates