15/04/2018

De eerste vrijstelling

na de pasvragen van vorige week

Na de onderhandelingen over de geldkoffers vorige week konden de zeven overgebleven kandidaten vertrekken richting hoofdstad Mexico City. Maar had iedereen zijn zitje op de vlucht eerlijk verdiend tijdens de test? Of hadden de pasvragen die gekocht werden met een deel van de groepspot de kaarten herschud?

Feit is dat er in aflevering 4 opnieuw persoonlijk voordeel te verdienen was, en dit keer in de vorm van een felbegeerde vrijstelling.

Nadat de kandidaten zich als fietskoeriers door de straten van Mexico begaven, een verfbom onschadelijk probeerden te maken en een worstelmatch van Big Baha en Holy Pieter bijwoonden was het immers tijd voor de beklimming van de torre latinoamericana. Bovenaan deze wolkenkrabber stond Gilles De Coster te wachten met een vrijstelling. Het was Joke die het ticket naar de volgende aflevering wist te bemachtigen door als eerste via de trap de top te bereiken, en dit nog voor Katrien met de Lift op de hoogste verdieping aankwam.

Zes kanshebbers voor het rode eliminatiescherm dus, of vijf als ook De Mol naast de vrijstelling greep.

Het werd uiteindelijk Katrien die als vierde slachtoffer van De Mol naar huis moest vertrekken. De 54-jarige eventmanager was namelijk degene die in de eliminatietest het minste vragen correct wist te beantwoorden.

Had jij Katrien bovenaan je verdachtenlijstje staan?
Dan kan je nu op zoek naar een nieuwe hoofdverdachte... ongetwijfeld inspiratie genoeg op ons molforum

Forum - laatste updates