08/04/2018

Vlucht naar Mexico city

na onderhandelingen aan de gate

Na enkele opdrachten om een stadsfeest in goede banen te leiden en eentje waarbij de adrenaline de hoogte in ging op een racecircuit was het voor de kandidaten tijd om richting Mexico city te vertrekken. Toch zeven van hen, want eerst stond er hen nog een eliminatie te wachten op de luchthaven van Guanaguato.

Geen gewone eliminatie zo bleek, want aan de gate had Gilles De Coster nog een extra opdracht in petto voor de kandidaten... en de inzet was hoog.

De groepspot die in geldkoffertjes met verschillende bedragen was verdeeld moest mee aan boord van het vliegtuig zien te geraken. Het koffertje van de afvaller zou Mexico city dus nooit bereiken.
Bovendien kregen de kandidaten met een geldbedrag in hun koffer de mogelijkheid om pasvragen te kopen en hierdoor de eliminatie last minute te beïnvloeden.

Jeffrey die zich als eerste opoffert door een koffertje van nul euro te aanvaarden, is ook degene die bij de eliminatie een rood scherm te zien krijgt. Een rood scherm dat mogelijk eerst voor Joke, Pieter of Steve bedoeld was. Zij beslisten namelijk alle drie om pasvragen te kopen met geld uit de groepspot.

Exit Jeffrey dus. En zo blijven er nog zeven kandidaten over: 6 deelnemers en één Mol. Wat was zijn/haar rol in dit alles? Stof tot discussie op het molforum.

Forum - laatste updates