02/03/2018

De Mol is terug vanaf 25 maart

Eerste beelden in nieuwe trailer

Zondag 25 maart start op VIER het langverwachte nieuwe seizoen van De Mol, en de eerste beelden daarvan zijn alvast te bekijken in een nieuwe trailer.

"Heb je mij gemist?" Dat was de boodscap waar we de laatste dagen niet langs konden kijken. De tekst dook op verschillende plaatsen op: in grote letters op het strand van Oostende, op het t-shirt van Jonas Geirnaert, in een voetbalstadion en krantenadvertenties. Een duidelijke link in het promotiemagazine van sponser Decathlon plus het feit dat ook ex-deelnemers van De Mol de tekst via social media verspreidden namen alle twijfels weg: dit was een boodschap van de makers van De Mol om ons warm te maken voor het langverwachte nieuwe seizoen.

Op de website hebjemijgemist.be werd afgeteld naar vrijdag 2 maart, het moment waarop door VIER een trailer van De Mol 2018 werd vrijgegeven. "De hele reeks zal Mexico ademen" beloofde presentator Gilles De Coster ons eerder al, en deze eerste beelden van het nieuwe seizoen spreken dat alvast niet tegen.

© VIER - https://www.vier.be/video/de-mol/heb-je-mij-gemist-bekijk-de-eerste-beelden-van-de-mol


Heb je mij gemist?
Ik ben het.
Het verraad
Een ander gezicht.
Een andere plaats.
Hetzelfde doel.
Heb je mij gemist?
Zoek maar, jaag maar...
Je zal me niet vinden.
Heb je mij gemist?
Ik ben het verraad.
En ik ben terug.


Hebben wij De Mol gemist? Absoluut!
Ook op wieisdemol.be gaan we vanaf 25 maart weer op zoek naar de saboteur onder de deelnemers.

Forum - laatste updates