27/03/2017

De mol is ontmaskerd...

"Ik heb me nooit echt schuldig gevoeld"

De zoektocht is afgelopen. Na weken speculeren kunnen we het nu eindelijk met zekerheid zeggen: Eline is De Mol!

Het was de 24-jarige politie-inspecteur die de opdrachten al die tijd saboteerde en daarbij niet op een leugen meer of minder keek. "Ik kan heel overtuigend iets vertellen en doen alsof ik het zelf geloof" vertelt ze ons na de onthulling. “Aangezien het mijn taak was als mol heb ik me over mijn leugens en sabotages wel nooit echt schuldig gevoeld”

Bij de sabotages werd Eline vaak wat geholpen door de kandidaten. "De groep vloog er vaak te impusief en hevig in bij de opdrachten... Ik dacht dan: Goed bezig, ik moet hier weinig zelf doen" lacht ze.

Het opnieuw vrijuit kunnen spreken moet nog even wennen. "Het blijft raar om zo los te kunnen vertellen, maar ik ben wel blij." zegt ze opgelucht. "Het is toch iets dat je maandenlang meedraagt, dus ik ben wel blij dat het er eindelijk uit mag."

Het is Davey die Eline wist te ontmaskeren en zich de terechte winnaar mag noemen van De Mol 2017. Hij mist het avontuur in Zuid-Afrika nog elke dag en kijkt er dan ook met veel plezier op terug. "De toffe proeven, het mooie land en de vriendschappen onderling... want ondanks het feit dat er een mol in het spel is blijft iedereen toch zichzelf. Dit samen beleven was echt super. Ik zou niets liever doen dan terug vertrekken en alles nog eens opnieuw doen." zegt hij.

Wat hij met de groepspot van 27.250 euro precies gaat doen weet hij nog niet. "Geld? Nog niet super over nagedacht... al komt dat wel even aan bod in aflevering 9"

En samen met de bestemming van de groepspot komen we in de laatste aflevering uiteraard ook weer alles te weten rond de sabotages en verborgen hints. Eentje om naar uit te kijken dus.

Volgende week maandagavond omstreeks half negen op VIER….

Poll - Wie is De Mol?
Forum - laatste updates